Despre noi

DEDICAȚI INOVAȚIILOR CLINICE

Kral Medical Solutions revoluționează astăzi procedurile chirurgicale, aducând în sala de operație echipamente de ultimă generație dezvoltate de cei mai importanți producători din industria medicală globală, dedicată chirurgiei.


SATISFACEM CELE MAI EXIGENTE CERINȚE

Cu un portofoliu vast de produse de cea mai înaltă calitate, compania noastră oferă soluții și echipamente chiar și pentru cele mai exigente cerințe


PARTENERI DE ÎNCREDERE

Uneori, viața și toată încrederea ne-o punem în mâinile chirurgilor. Noi oferim chirurgilor soluțiile de care aceștia au nevoie pentru a salva vieți.


CERTIFICARI ISO

KRAL MEDICAL SOLUTIONS detine certificate in acord cu:
ISO 9001 – Sistem de management al calitatii
ISO 13485 – Sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale
ISO 14001 – Sistem de management al mediului. Organismele de certificare sunt DQS GmbH Germania si Miscarea Romana pentru Calitate (MRC) Romania.

PARTENERI

echipamente bloc operator

Trumph Medical, lider mondial în dezvoltarea și fabricarea echipamentelor pentru blocul operator, stabilește standardele în ceea ce privește siguranța, ergonomia și eficiența acestora în sala de operație.

Printr-o permanentă și strânsă colaborare cu doctori și clinicieni internaționali, Trumph Medical a reunit cunoștințele practice ale acestora cu expertiza tehnicienilor. Rezultatul acestei colaborări fiind echipamentele de ultimă generație ce îndeplinesc cerințele cele mai importante pentru utilizatorii clinici: ușurința în utilizare, fiabilitate, flexibilitate, toate acestea încadrate în protocoalele actuale, practicile și fluxul de lucru standard din sala de operație.

Printre realizarile cele mai importante ale companiei Trump Medical se numara instalarea primelor sisteme suspendate de distributie a gazelor medicale în 1978, dezvoltarea sistemului patentat de sisteme de cuple pentru masa de operație in 1997, producerea primelor lampi chirurgicale din lume cu tehnologie LED in 2005 si lansarea pe piață a primului sistem modular suspendat pentru distribuția gazelor medicale si a circuitelor electrice în anul 2010.

PROCEDURI SPINALE

Allen Medical - Soluții operative inovatoare pentru poziționarea pacientului și acces la site-ul chirurgical .

În calitate de lider industrial în poziționarea pacienților, pasiunea noastră este îmbunătățirea rezultatelor pacienților și siguranța îngrijitorilor, sporind în același timp eficiența clienților noștri. Inspirația noastră vine din oferirea de soluții inovatoare pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale clienților noștri. Ne transpunem în lumea clienților noștri pentru a răspunde mai bine acestor nevoi și a provocărilor zilnice din mediul lor.

Fie că dezvoltăm o soluție pentru a aborda provocările de poziționare a pacienților, fie că creăm un sistem care să ofere acces sigur și eficient la site-ul chirurgical pentru echipa chirurgicală, ne-am angajat să oferim produse de o valoare și calitate excepționale.

sisteme de imagistică cu brațe c

Soluțiile mobile Zhiem Imaging de imagistică bazate pe raze X sunt utilizate în chirurgia coloanei vertebrale, ortopedie, traumatologie, chirurgie vasculară, radiologie intervențională, cardiologie, chirurgie cardiacă, precum și alte aplicații clinice.

Accentul pe imagistica intraoperatorie și tehnologiile inovatoare cu raze X sunt implementate în mod constant prin investiții mari în cercetare.

Peste 15% din cifra de afaceri a Zhiem Imaging este investită în dezvoltarea de noi produse.Astăzi, 80% din portofoliul nostru de produse au o vechime mai mică de 3 ani.

În strânsă colaborare cu universități, institute de cercetare și spitale, Zhiem Imaging dezvoltă și îmbunătățește tehnologii inovatoare care fac din compania noastră un pionier în imagistica intervențională inteligentă.

sisteme de imagistică cu mini brațe c

Compania Orthoscan a fost fondată în 2002 de la o idee simplă: dezvoltarea de dispozitive de imagistică de calitate care să răspundă nevoilor unice ale clienților noștri.

Începând cu primul mini braț C, Orthoscan Ultra Compact, a continuat acest angajament oferind produse de top în industrie concepute special pentru medii chirurgicale și clinice.

Preocupată permanent de feedback-ul clienților, compania inovează în mod continuu în ceea ce privește reducerea dozei, designul mecanic și calitatea imaginii.

Pasiunea de a construi, asociată cu performanțe excepționale, este motivul pentru care Orthoscan este liderul global în imagistica cu mini-brațe C.

chirurgie minim invazivă

Stryker este una dintre cele mai importante companii de tehnologie medicală din lume. Portofoliul companiei include echipamente și soluții inovatoare în chirurgie ortopedică și neurochirurgie, precum și în medicină generală.

neuronavigație

Brainlab inovează constant în spațiul neurochirurgical. Colaborarea strânsă cu mii de clienți din peste 100 de țări a condus la inovații precum: fuziunea CT / RMN, markere pasive, afișaje pe ecran tactil și înregistrarea suprafeței cu laser, care sunt, în prezent, standard în tratament.

Ca urmare a acestui impuls continuu de a introduce noi tehnologii și de a dezvolta industria, 8 dintre primele 10 spitale de neurologie și neurochirurgie din SUA, potrivit US News & World Report, folosesc tehnologia de navigație chirurgicală Brainlab.

neuromonitorizare

Inomed este unul dintre pionierii cercetării medicale - oferind inovații în dezvoltarea și producerea echipamentelor și tratamentelor de ultimă generație în domeniile neuromonitorizării intraoperatorii (IONM), neurochirurgiei funcționale, terapiei durerii și diagnosticului neurologic.

Echipa inomed se concentrează pe furnizarea de produse biomedicale de cea mai înaltă calitate. Prioritățile noastre sunt siguranța pacienților și ajutarea clinicienilor să obțină rezultate de succes în toate domeniile expertizei noastre clinice

medicină nucleară

Forimtech S.A. a fost fondată în 2004 la Geneva (Elveția). Cu peste 30 de ani de experiență în cercetare în domeniul detectoarelor de particule la CERN (Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară), fondatorii companiei au decis să își aplice know-how-ul pe piața dispozitivelor medicale.

Obiectivul principal al Forimtech este dezvoltarea de noi dispozitive și proceduri bazate pe cele mai recente tehnologii care conduc la descoperiri în ceea ce privește miniaturizarea, sensibilitatea, eficiența, precizia, ușurința utilizatorului, precum și costurile dispozitivelor medicale.

În prezent, utilizând tehnologia de vârf în detecția particulelor și optoelectronică, Forimtech dezvoltă produse inovatoare pentru tratamentului cancerului.

sterilizare

În fiecare zi, milioane de oameni din întreaga lume vizitează o unitate medicală. Îngrijirea și manipularea instrumentelor utilizate pentru tratarea pacienților este vitală pentru sănătatea lor și nu există loc pentru erori.

ASP este un lider în prevenirea infecțiilor, dedicat creării produselor, soluțiilor și proceselor necesare practicienilor pentru a proteja pacienții în momentele lor cele mai critice.

ASP și-a luat angajamentul să avanseze în mod continuu tehnologiile de prevenire a infecțiilor de care depinde asistența medicală.