Instrumentar

INSTRUMENTAR

INSTRUMENTAR CHIRURGICAL PENTRU TOATE SPECIALITĂȚILE CHIRUGICALE

INSTRUMENTAR

INSTRUMENTAR CHIRURGICAL PENTRU TOATE SPECIALITĂȚILE CHIRUGICALE

LAPAROSCOPIE

Instrumente reutilizabile și durabile, ușor și confortabil de utilizat de către chirurgi. Mânerele instrumentelor de mână sunt confecționate din material deosebit de rezistent, fiind disponibile atât în varianta din metal cât și din plastic. Unele inserții și mânere sunt compatibile între ele, iar lungimea acestora poate fi furnizată la cerere în diferite dimensiuni.

ARTROSCOPIE

Linia de produse pentru artroscopie cuprinde diferite pense și perforatoare, precum și electrozi și shavere.

Diversitatea și manipularea ușoară a instrumentelor, mânerele ergonomice, arborii drepți sau curbați, precum și finisajele de precizie oferă instrumentul potrivit pentru orice tip de aplicație artroscopică.

CHIRURGIE GENERALĂ

Datorită unei proceduri speciale de aspirare, putem atașa inserții din carbură de tungsten la foarfece și astfel garantăm o calitate și o longevitate de tăiere imbatabile. Toate instrumentele Hermann sunt supuse unei inspecții de calitate certificate, astfel încât standardele noastre de calitate să fie îndeplinite pentru furnizarea unor instrumente sigure și de înaltă calitate clienților noștri.

UROLOGIE / HISTEROSCOPIE

Oferta noastră în domeniul urologiei cuprinde gama completă de instrumente pentru rezectoscopie monopolară, cistoscopie, nefroscopie, uretrorenoscopie și histeroscopie.

În plus, sunt disponibile instrumente cu diametre mai mici pentru aplicații pediatrice. Instrumentele noastre au un sistem special de clicuri, astfel încât lucrul cu ele este rapid și ușor și nu obositor.

CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI REPARATORIE

Instrumente pentru chirurgia feței și a corpului, instrumente pentru orice fel de aplicație - noul pachet oferă produse diversificate adecvate pentru o utilizare flexibilă.

INSTRUMENTE CU INSERȚII DIN CARBURĂ DE TUNGSTEN

Hermann Medizintechnik GmbH a început producția de foarfece din carbură de tungsten în 1969, fiind prima companie din Europa și a doua la nivel mondial. Aceste foarfece sunt fabricate complet în propria producție Hermann, preocuparea principală a companiei fiind, desigur, calitatea instrumentelor. Compania Hermann este una dintre puținii producători care atașează inserțiile din carbură de tungsten în cuptorul cu vid propriu în loc să le sudeze. Foarfecele cu inserțiile de carbură de tungsten brazate sunt mai dure decât inserțiile sudate și au astfel o durată de viață tehnică mai lungă.

Pentru a intra în legătură cu echipa noastră de vânzări, vă rugăm să completați formularul de contact apăsând pe butonul Cerere ofertă.
Vă mulțumim!